За нас

Обезбедуваме безбедни и брзи влечни услуги за камиони и автобуси. Единствени во земјава што одговараме на вашите потреби доколку вашиот камион или автобус се расипе на пат. Вршиме и сервис за товарни возила.

Лиценцирани возила

Сите возила наменети за вчелна служба ни се лиценцирани, редовно сервисирани, со најмодерна технологија за помош на пат.

Транспорт, сервис и влечење

Нудиме влечење и другa патна помош за вашите тешки товарни возила. Доколку е помал дефектот, го сервисираме на лице место, но доколку е поголем вршиме и цеосни поправки.

УСЛУГИ

Патна влечна служба за камиони и за автобуси

Сервис за камиони

500

извлечени камиони

10

години искуство

15

посветени вработени

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС?

24/7

Јавете ни се во било кое време на +389 72 234 005. Нашата служба работи на повик 24/7.

Брза реакција на повик

Доаѓаме за помалку од 30 минути на локација.Обезбедуваме брз и сигурен транспорт.

Конкуренти цени

Фер цени занашиот пазар. Добивате квалитетна услуга, по цени кои се секогаш прифатливи за вас.

Премиум сервис

Сервис на камиони и автобуси. Камионите и автобусите се крвотокот на економиите насекаде на светот.

Обучен тим од механичари

Нашата мисија е да обезбедиме брз, квалитетен и економичен сервис на вашиот камион за да бидете повторно на пат.

Патна влечна служба за камиони и за автобуси


Големи товарни возила и автобуси

Доаѓаме на повик или на договорен термин за да обезбедиме безбеден транспорт или влечење при дефект, низ територијата на цела држава.

Сервис за камиони


Нашиот сервис располага со секогаш целосна залиха на квалитетни резервни делови од реномираните производители. Со нас можете да бидете целосно сигурни, било да имате еден камион или цела флота, нашиот сервис ќе се погрижи да поминете безбедни километри на патот.

ГАЛЕРИЈА

Контактираjте нè

Адреса

Адреса улица 1 с. Јуримлери бр.23

Email

smlogistikst@yahoo.com

Телефон за контакт

+389 75 450 701

Loading
Your message has been sent. Thank you!